Urobo

 

 

Az Urobo egy csodálatos kétszemélyes, 12-fokú stratégiai játék, amelyet a hangszerkészítő, zeneszerző és multiinstrumentalista, Váczi Dániel és László Pál Dávid webdesigner, fejlesztő hozott létre. Kettejük eggyütműködése hosszú múltra tekint vissza. Barátságuk kezdetén létrehoztak egy tinédzseres, minden-műfajból-egy dalt zenekart comethebe néven. Kettejük legújabb együttműködése, az Urobo, ahol te és egy barátod egymás ellen játszhattok, a játékban az győz aki több ütést visz el.

 

Van valami kellemes talajvesztettség az Urobo játékában, kör alakú zongorához hasonló billentyűzetében, a változó háttérszínekben és a hangmagasságok hierarchia nélküli rendszerében. Választhatsz, hogy a következő lépéseddel a győzelem megszerzésére törekszel, vagy éppen csak a legjobban hangzó válasz-hangmagasságot akarod hozzátenni a sorozathoz. Váczi és Lászlo a közeljövőben további egy funkcióval bővítik a játékot: valamint terveznek egy midi lejátszást az általad a játék során komponált dallamból.

Játssz most az Uroboval !

És probád ki az Urobót a gép ellen !

Itt van két videó Váczi Dániel játékalkotóról és Pozsár Máté zongoraművészről, akik Urobo játék közben a játék hangjaira improvizálnak.

Memory

Játszd ezt a klasszikus memóriakártya-játékot az Átlátszó Hang zeneszerzőinek új zenemintáival!